Tag Archives: baby spa palembang

Cindri

24 Jan

Baby Cindri 1 Year’o

Cindri sedang renang di Asri Center baby spa Palembang bersama Fisiokid nich, pose duyu.. ^,^

My baby dan Fisiokid hadir lagi di Carrefour Palembang

4 Oct

Yoooo mom, dad n kiddo
Fisiokid bersama My baby kini hadir lagi di Carrefour palembang !!!?
Dalam rangka promosi My baby dengan tag Baby Spa nya, hadir lagi di palembang bersama Fisiokid s3bagai partner terpercayanya.
YUup, seperti biasa dengan pembelian produk my baby, bayi anda berkesempatan mendapatkan FREE MASSAGE!! Yang bernuansa spa khas Fisiokidtherapist.
Jangan lewatkan yaaa catet tanggalnya. Khusus weekend only 4 days tanggal 3,4,10 & 11 Oktober.
Juga ada doorpizenya lhoo, jika b3runtung anda berkesemoatan mendapatkan hafiah menarik dari My Baby. Dan gak kalah menguntungkan anda juga bisa mendapatkan potongan harga untuk melakukan Baby spa bersama bayi tercinta di tempat kami !!!?
Ayoo tunggu apa lagi, buruan dateng kita tunggu ok.

image

image

Mazra Adyza

9 Dec

Name : Mazra Adyza

Gender : Male

Age : 2 Month

Very nice boy!!

“I`Love Baby Spa”

Boy : Ada yang tau gue mau diapain ?

5

Momy : I`ts Alright honey, you`ll enjoy the swim, trust your mom ok? ^,-

4

Boy : Yooohooooo Don`t stop me !! i love Fisiokid Baby Spa Palembang

1 2 3

Thanks for trusting us to take care of your baby Mr & Ms Achmad

Let`s meet again in Asri Center Baby Spa Palembang  ^_^

KIM ^_^

9 Dec

Name : M . Idhlan Keanu (KIM)

Gender : Male

Age :  8 Month

Mom, Dad Kim Is  doin Yoga Now ^.-

keanu baby yoga

So far soo Good , prepare for swiming , say! Cheeeerrrs

IMG_20141207_162233

Kim : Aduh dimana kameranya om, tante??

Mom & Dad : itu ?

IMG_20141207_162235

It`s my first time T,T

IMG_20141207_162450

Thank you for comin to Fisiokid Baby Spa Palembang

Mr & Ms Wahyudi, please come back again.

They`re Twins ^_^

22 Nov

Adelia & Anindya, twins

Girls, 7 Month, do you know the difference?

adindaa

Today we`re goin to baby spa, look in to my cute face guys ^,^

 

adindya

kid : What`s goin on mom? kok tangan sama kaki GUEEE di tarik-tarik nich?

Mom : do you like it? do you feel it? do you enjoy it?? it`s massage, you know?

adinda

This is awesome!! i can`t stop smiling dad ^,^ am doin yoga now

anindya

I know, i know, its my first time :<

anindyaaa

Dad, i can`t see your face! motoin apa sih?? hehe

Thanks for comin Mr & Ms Hidayat, also fore the cute twins, let`s meet again next time ^_^